Vinn biljetter till Junibacken :)

Nu har två familjer av er kära bloggläsare chansen att vinn 4 st entré biljetter var till Junibacken.

En perfekt familjeaktivitet att göra tillsammans med barnen.

Att tävla är enkelt;

Lämna en kommetar att du är med och tävlar i kommentarsfältet OCH dela denna tävlingssida på din Facebooksida.

Tävlingen pågår fram tills fredagen den 25 maj kl 23:59

LYCKA TILL 🙂

Jag ser så mycket fram emot vårt besök på Junibacken som jag planerat till början av juni när O ska vara ledig från förskolan.

Spana också in

36 kommentarer

 1. Åh, du har riktiga TOPPEN tävlingar !!

  Det är egentligen inte alls synd om mig, men eftersom vi ska åka till thailand och gifta oss i höst är semester budgeten minst sagt begränsad. Trots det vill vi såklart hitta på något riktigt kul med Viggo så nu håller jag tummarna för tur !

  Jag länkar på fb – michaela johannesson

 2. Åh, det var tusen år sen vi var på Junibacken. Skulle ju vara kul med biljetter för familjen! Håller tummarna och delar givetvis på FB.

 3. Jag är med också 🙂 delat på fb!

  När var jag där sist? Linda, var det när vi var där när killarna blev målade till tigrar? Innan Maja isf .. läääänge sen ..

 4. Delar på fb (Sofie Pramgren) och vill vill vill vinna. har inte varit där med min dotter Amanda snart 2 år och skulle vara en underbar sak att göra med familjen runt hennes 2årsdag isommar.

 5. å de ska vara så mysigt att få visa tjejligan detta eller ja skulle man vinna så får man kanske dela på sig tyvärr eftersom vi är så många som skulle villa dit de ju bara 7 tjejer som bor hemma så skulle säkert även killarna vilja följa med hoppas på tur 🙂

 6. jaaa! vi har redan bokat resa till sthlm i Juni för att bla gå på just junibacken. Aldrig varit där men tror 2 åringen kommer att älska det. Den höggravida mamman hoppas de har bekväma bänkar där 🙂
  Vi kan dock snällt dela priset med ngn annan då vi bara behöver två biljetter 🙂
  Delat på fb oxå!

 7. Har aldrig varit till Junibacken! Men skulle väldigt gärna vilja! mina barn älskar pippi så dom skulle jubla högt om vi skulle vinna denna tävlingen!

  Delar på Fb

 8. Å vad kul vi ska ha om vi vinner. En heldag med barnen på Junibacken! Och när vi ändå är där kanske vi tar vägen förbi grönan! Hållet tummarna!
  Delat å klart.;)

 9. Ååh, klart jag vill vara med och vinna detta!! Jag har aldrig varit på Junibacken och nu när sonen ”har åldern inne” så vore det underbart att få gå på denna tillställning! Han älskar allt som har med Pippi och hela junibacken. Han kommer att bli överlycklig om vi får denna underbara tripp!!

 10. Supermysigt ställe! Var ett tag sedan jag var där, mitt tredje barn har ännu ej fått nöjet! Men vem vet, plötsligt händer det ju 🙂

 11. Dit vill jag verkligen åka 🙂 har varit där, men det var många år sedan. Tror inte att min dotter ens kommer ihåg det, hon är 9 år nu och snart tycker hon inte att det är kul att åka med mamma på sånt här längre 🙁 så det vore kul att vinna 🙂

 12. Hej, det hade varit helt fantastiskt att vinna! Har alltid velat åka dit och min som hade älskat det! Delat på fejan 🙂

 13. Å, vad roligt om jag vinner. Vi ska till Stockholm med familjen i sommar och det skulle ju vara jätte roligt att kunna gå på Junibacken också. Ett besök där är inte inräknat i vår tajta resbudgett så det skulle vara super att överraska barnen med detta också.
  Hoppas Hoppas, Delat och klat

 14. Åh vad jag skulle bli glad om jag vann. Delat sidan nu. Tack för alla bra tips. Måste pröva Alfons Åberg hotellet. //Cecilia

 15. Oj så skoj! Jag vill vinna ska till Sthlm för att fira pappas 60 års dag. Vill då visa Junibacken för Astrid, dessutom heter hennes avd på förskolan just Junibacken! 🙂
  Håller tummarna!
  Kram
  Tessan Åström

 16. Jag vill vinna 😉
  Ska till Sthlm i början av juni och har tänkt besöka Junibacken.
  Dessutom heter min dotters avdelning på förskolan just Junibacken 😉
  Kram Tessan

 17. Hej!
  Jag är gärna med & tävlar för junibacken har vi aldrig varit på,
  så vore jätte kul! Har hört att dom har ett sagotåg där & ett pippihus så det
  låter hel skoj! 🙂 Hoppas på en heldag på junibacken med familjen <3

  Hälsningar Maria

 18. Åh få träffa Pippi,Emil & Madicken mfl är ju en dröm för våra barn!
  Vi har aldrig varit på Junibacken! Men kanske är det vår tur nu 😉
  Delat på FB såklart! 🙂
  // Åsa

 19. Ååhh vilken rolig tävling, den vill jag och mina 4 barn såklart vara med i.
  Jag har delat på FB och håller nu hårt i tummarna på att vi skall få besöka Junibacken.
  Mvh
  moderpetra.blogspot.com

 20. Självklart är jag med!
  Pinsamt nog har vi inte ens varit dit!
  Vi bor ju för sjutton i Stockholm!

  Håller verkligen tummarna för vinst.
  Skulle vi vinna tar vi med mina svärföräldrar på en heldag.
  Svärmor har ganska nyligen fått en väldigt tråkig diagnos så vi försöker göra allt tillsammans så mycket det går just nu.

  Kramar.

 21. Prövar lyckan även här!
  I sommar blir det sthlms semester efter barnens val, den äldsta vill till Wasamuseet och mellanbrodern vill bo hos Alfons Åberg. Kunde den minste välja är jag hyfsat säker på att han skulle välja detta 🙂

  Delar på fb!

 22. Spänning, förväntan, dämpade ljus…
  Sönerna darrar av lyckorus.
  Jag håller en liten hand i min hand –
  Och snart beger vi till Emil och Pippis sagoland!

  Delat på FB och hoppas… hoppas… hoppas… Besöka Junibacken med 4 barn är rätt dyrt så vinsten skulle vara så välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *