Trött på alla dagisbaciller. . . :(

Gaah nu börjar jag bli riktigt trött på ALLA dagisbaciller…när har man haft de alla….när ska vi sluta att vara sjuka???

Jag tycker det alltid är nåt, Oscar har vart hostig och snorig nu en längre tid och sovit rätt dåligt om nätterna, men han är liksom inte sjuk SJUK, han har ju ändå lika mycket energi på dagarna och leker och stojjar som bara den.  Han har ju ingen feber, så han har fått varit på dagis, fröknarna menar att han är ju inte så sjuk att han inte orkar dagen och nästan alla barn är snuviga och hostiga. .  .  Hostan kommer oftast bara på nätterna och ingenting på dagarna… Önskar bara att han slutar att hosta…det är så jobbigt att höra på…

Men när ska det liksom försvinna? Hur länge kan det sitta i? Idag vaknade även jag med snuva och ont i halsen…..orkar inte mer, när ska vi bli helt friska egentligen?!

Jag ska drömma mig på bort till nåt varmt land istället och leta resor igen . . .

Spana också in

3 kommentarer

  1. Samma sak här. Ludvig har varit snorig varje dag sedan han började och hostat sedan i julas… De blir ju så trötta! I helgen hade han magsjuka och helgen innan det över 40 graders feber. Trodde det skulle bli bättre nu när våren kom. Tydligen har det varit rekord denna vinter och vår med vård av sjuka barn i sverige….

    Helt otroligt att du kunde cykla så nära inpå förlossningen! Det är nog få förunnat! Ja kanske det var därför du födde så snabbt. Jag födde ju också snabbt trots att jag inte tränat på länge så det är nog väldigt individuellt. Kunde inte ens träna någonting efter v 21 sista graviditeten. Hoppas verkligen att det blir bättre nu för jag behöver stärka mina muskler för att orka om jag ska gå upp 23,5 kilo igen. Just cykling lär det inte bli av med för min del. Fick ont i svanskotan precis före min förra graviditet och hade jätteproblem att sitta ner över huvudtaget. Graviditetshormon och extra kilona gjorde inte saken bättre. Har fortfarande ont coh nu när jag är gravid igen så ökar smärtan. Att sitta på en vanlig stol är en plåga så att sitta på en cykelsadel är inte nåt jag ger mig på! ;D Imorgon ska jag få lite gravidträningstips på gymmet. Ska bli kul!

    Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *