Föräldrarmöte – premiär!

Ikväll har jag vart på mitt första föräldrarmöte för min kära son – det kändes stort! :)Ibland har jag svårt att förstå att jag är mamma och att vissa saker man gör känns så stort, som till exempel ett föräldrarmöte! Å nu blir det väl bara fler och fler. Vad jag förstår så är det ju ett per termin och förra terminen missade vi det för jag vart bortrest på stopp!

Det är kul att få lite mer inblick i förskoleverksamheten och vad barnen egentligen gör på förskolan och att de hela tiden jobbar med barnens utveckling på olika sätt även fast de är så små. När jag var liten fanns det ju direkt ingen läroplan innan man började skolan…. Å ändå är jag ju inte så gammal,  jag var i alla fall garanterat yngst bland föräldrarna idag! 😉


I helgen har vi även tagit oss vatten över huvudet… Eftersom Oscar sov så bra i våningssängen eller vanliga sängen i fredags så bestämde vi oss att ta bort den ena sidan på hans spjälsäng i lördags så han nästan fick en riktig säng. Han tyckte det var jätte kul, men eftersom nattningarna blev betydligt längre både på kvällen och igår på dagen, så bestämde vi oss ikväll för att montera tillbaka spjälsängssidan igen och vips förkortades nattningstiden igen. Med andra ord så var han nog inte mogen för att sova i en vanlig säng. Det är för mycket egen vilja och bus i honom, allt som han inte får är ju jättekul…. Nån som känner igen sig? Välkommen 2-årstrotts?!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *