Junibacken :)

Junibacken är ju definitivt något som man måste besöka med barn. Fy mig, men jag har fortfarande inte varit där med Oscar, funderar faktiskt på om det ska bli en aktivitet för oss nästa helg när det är lång ledigt eller om vi ska vänta och gå dit i början av juni när Oscars mormor kommer hit, hon vill oxå så gärna gå dit.

Junibacken har ju en uppsjö av massa roliga aktiviteter, just nu är det exempelvis Muminveckor på Junibacken!

 Priserna varierar lite beroende på säsong, men alla barn under 2 år går in gratis 🙂

Inom kort kommer även en tävling här på bloggen där ni har chansen att vinna entré för familjen på Junibacken – så håll utkik 🙂 Å när jag har varit där ska jag blogga mer om vad vi tyckte om Junibacken! Men jag gissar Oscar kommer att älska det!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *