Mammablogg-mässan!

Det var av Teutonia som jag blev inbjuden till Mammabloggalan på dagen på föreläsningar och mässan, vilket jag är väldigt tacksam för! Det var så himla trevligt & skoj! Träffa massa andra mammabloggare och mingla  🙂


Första föreläsningen jag var på var av Teutonia som hade bjudit in några mammabloggare som ev var intresserade av att bli ambassadör åt dem. Jag har ju kört vår Teutonia Fun i snart 2 år och vi har ju dessutom en äldre Teutonia vargn nere på Västkusten så två barnvagnar av det märket har jag ju och dessutom kört. Å vi är ju jätte nöjda med Teutonia Fun vagnen som är en av de populäraste city vagnarna! Dock finns den ju att köpa i många snyggare färger nu, vi har ju bara en vanlig svart som är 2009 årsmodell men nu kan man ju designa sin egen Teutonia vagn vilket är riktigt skoj – det ska jag definitivt göra OM jag får en bebbe till! Så vi får hoppas att jag blir utvald att bli Teutonias ambassadör!


Efter det gick jag ner på mässan och kollade vad alla företag ställde ut om och minglade runt och pratade om lite ev samarbeten med bloggen 🙂

Sen var det barnmodevisning, så himla gulliga och duktiga barn och jätte fina barnkläder. Å min söta flygvärdinnekollega Lollo presenterade barnmodevisningen 🙂


Innan mässan stängdes så lottade Allt för föräldrar ut 22 fina priser och Teutonia hade oxå ett gäng vinster, men jag var tyvärr inte nån av de lyckliga vinnarna, men fick ändå med mig en grymt stor goodiebag med massa roliga saker, framför allt konsumtionssaker som alltid går åt!


Nu har jag inga roliga mammablogg event eller barn event på ett tag…. men jag hoppas verkligen det dyker upp fler inom kort, för det är alltid roligt att gå på event 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *