Vinn åkband & entré till Gröna Lund för familjen!

Jag bloggade ju om förra veckan att Gröna Lund hade sin säsongspremiär förra helgen.  Å jag längtar redan tills vi ska gå till Gröna Lund med Oscar 😉

Nu har jag fått möjlighet att tävla ut både entré OCH åkband till en familj (på upp till 5 personer, värde upp till 1970 kr) på Gröna Lund .

Så nu har ni chansen att vinna en HEL DAG på Gröna Lund och få en oförglömmlig dag tillsammans hela familjen 🙂

Att tävla är som vanligt jätte enkelt;

* Dela bara detta inlägg på din egen Facebook sida och lämna en kommentar i kommentarsfältet att du är med och tävlar!

Har du en egen blogg får du såklart gärna blogga om det oxå, alltid ett + 😉

Tävlingen pågår fram till söndagen den 13 maj kl 23:59.

LYCKA TILL 🙂

 

Spana också in

99 kommentarer

 1. Åh, jag vill, jag vill, jag vill – det vore så HIMLA kul att få överraska mina grabbar med en heldag på liseberg 🙂
  Jag länkar på min fb – Michaela Johannesson och hoppas på MASSVIS med tur !!

 2. Mina kids älskar Grönan. ”Dock” blir det jag som måste åka allt med barnen då Mattias blir grön i ansiktet bara han ser en karusell 🙂

 3. Har delat på FB (Sanna Kaakinen), och är väldigt gärna med och tävlar. Vore super att få komma i väg hela familjen nu när jag och min dotter kommer ha det extra tufft i sommar ekonomiskt och troligtvis inte kommer komma i väg någonstans alls om vi inte har turen att vinna något.

  Kram Sanna

 4. Ååååh, en tävling i min smak!! Tänk att få ta med sonen på grönan, introducera han för sveriges nöjesåk nr1 .. oh, yes! Denna ska jag vara med i 🙂

  Delar på facebook!

 5. Detta vore den ulitmata vinsten för mig och min familj just nu. Mina söner kommer till mig den 17 maj och vi har då sagt att vi ska gå på Gröna Lund tillsammans med ett kompispar, tänk att då få vinna och kunna lägga de pengar som egentligen går på inträde och åkband på lotter, gomat, spel, fika ja ALLT =)
  Vore verkligen suveränt.
  Delat länken har jag så klart gjort på fb.
  Ha en bra helg, kram!

 6. Nu ska det väl ändå bli min tur att vinna nåt här;)

  Detta vore ju perfekt för oss, i år blir det premiär på Grönan för kidsen. har känt att de varit för små för att orka med en hel dag i karusellernas värld, men nu så…
  Och med 5 biljetter kanske man kan smyga med sig den 15-åringa kusinen till barnen också som lite ‘hjälp’ att hålla koll på vildingarna!

  Håller tummarna!!!

 7. Det här vill jag vinna:) Då blir jag nog en så poppis mamma så till och med 17 åringen vill hänga en heldag med mig;) Men självklart får mannen och lill killen följa med oxå vi alla fyra älskar att vara på Gröna Lund. Håller tummarna och jag har ju så klart delat länken på min fb:)

 8. Det här är delat och ja, det skulle vara grymt att få göra med barnen om tre veckor när dagis är stängt. Håller tummar & tår!!;)

 9. Plånboken tunn och vi inga semesterplaner har,
  vet inte hur jag ska förgylla sonens sommarlovsdar.
  Det vore roligt till Gröna Lund få fara,
  och njuta av allt som finns där, det underbara.

  Jag delar på min ”blogg-facebooksida” Livsresan, för min privata är låst och spärrad så jag vet inte om du kommer hitta igen den där :/
  Håller tummarna! Och givet tar jag med syskonbarnen om jag vinner 😀

 10. En tripp till Grönan står på sommarschemat. Vad som skulle vara guld är att få åka dit med hela familjen och att få chansen till att kräkas av alla attraktioner, utan att behöva betala en spänn 😉
  håller mina tummar!!!

 11. Åhhhh, vilken vinst! Mina små har tjatat om karuseller sen vi var där för två år sedan, så med en vinst kan vi stilla deras begär ett tag till. Delar på fb och bloggar om det (ikväll).

 12. Jag är gärna med och tävlar. Sonen (snart 5) älskar karuseller och åkattraktioner. Han grinar för att han inte får åka en del saker men nu har han blivit så lång att han nog får åka de flesta saker (kanske inte berg och dalbanan). Vore så roligt att överraska honom med ett besök på Gröna Lund (blir premiär i så fall).
  Har delat på FB (offentligt) och min profil där är https://www.facebook.com/edtannk (Anna Karlsson)

  Har även länkat här
  http://molnboanna.blogg.se/2012/may/brilliant-smile-185.html

 13. Klart jag är med och har delat på fb – Anna Berglund-Lundkvist. Tillhör en av de familjer som faktiskt aldrig varit på Gröna Lund och därför skulle denna vinst vara helt otrolig att få vinna.

 14. Hej, jag har delat i namnet Felizia Höök.
  Jag skulle jättegärna vilja vinna för då skulle jag kunna ta med min mamma, pappa, min syster och min bästavän 🙂 det skulle verkligen vara jätteroligt och det var mycket länge sen som vi gjorde något sådant ihop 🙂

  Ha en trevlig Lördag!

 15. Hej! Gud vilken rolig tävling!
  Denna tävlingen vore ju helt underbar att vinna! Tänk att få åka till grönan och mysa med familjen helt gratis, vore ju som om man dröm! Jag håller tummar och tår och hårstrån på att vi i min familj får vinna:)

 16. Självklart är jag (vi) med och tävlar! Är en riktig nöjespark succer och planerar att åka till Disney land när Alexander blir större! Vi börjar gärna på hemmaplan i Stockholm =)
  Håller tummar och tår att vi har turen med oss i denna tävling!
  Har delat på FB!
  Kram//Helena Öberg

 17. En glad mamma till fyra Gröna Lund sugna killar
  Vill överraska sönerna med något de verkligen gillar!
  All denna längtan som hela familjen bär,
  inget kan stilla den sånär,
  som på alla de roliga åk,
  som på Grönan gör att man slipper tråk.
  För det är ju åka vi vill göra,
  med ett åkband på armen är det bara att köra!
  Gillat och delat på min logg:-)

 18. Jag är gärna med och tävlar. Våra barn har inte varit på Gröna Lund, men i år tror jag att även den minsta är tillräckligt gammal för att uppskatta det.

  Må gott!
  Hanna

 19. Gillat och delat! 🙂 Nu hoppas jag på att turen är på min sida! En dag på Grönan med min älskade make och mina små hjärtan vore ju helt fantastiskt !! <3

 20. Klart att man vill till Gröna Lund med familjen, det är ett måste varje sommar. Barnbarnen älskar ”Grönan” och allt vad det innebär…..=O) Hoppas hoppas hoppas…..=O)

 21. Håller tummarna för att jag ska vinna 🙂 det vore jätteskoj och sonen skulle få så kul där 🙂

  (jag hittade ingen dela-knapp så jag länkade till din blogg från min Facebook istället, hoppas det går lika bra :-))

 22. Tänk att vinna den, vilken heldag för familjen 🙂
  Den har jag självklart delat på facebook!

 23. Jag vill hemskt gärna vinna för då måste min pojkvän följa med trots att han säger att han inte gillar bergochdalbanor (fastän han inte åkt någon). Det skulle bli en så otroligt mysig dag med sockervadd och glass och karuseller!

 24. Som nybliven 4-barnfamilj vill vi väldigt gärna komma iväg på äventyr, iallafall delar av familjen 🙂
  7-åringen suktar efter spöktåget!!
  Är självklart med och tävlar!

 25. Delat på Facebook
  Hoppas enormt att kunna göra det här med mina barn eftersom jag inte har råd med så fina resor 🙂

 26. Har tyvärr ingen blogg men har självklart delat på min FB – vilken suverän vinst det här vore för vår sjupersonersfamilj, som är mycket nöjesparkssugen men har väldigt begränsad semesterkassa. Tala om riktig guldkant på tillvaron!

 27. Vi vill verkligen vinna, har inte varit på Grönan sen äldsta var liten, nu är hon nio.

 28. Har gillat och delat på FB. Håller nu tummarna att vi får uppleva Grönan i sommar!!! 🙂

 29. Åh,vad det skulle vara kul jag & dottern prata nyss om gröna lund! Hon har aldrig varit där & det vore toppen att åka in sthlm med familjen med betald entré och åkband för en heldag på grönan! Make our wish come true 🙂 Delat på facebook!!

 30. Självklart är jag med!
  Detta är sonen och haha ja min absoluta drömvinst, vinner jag detta behöver jag inte vinna något mer på hela sommaren haha. 😀
  Jag ÄLSKAR Gröna Lund och pinsamt nog har jag ändå bara varit dit två gånger!!
  Galet.
  Men nu håller jag tummarna, för att sonen ska få göra premiär på Gröna Lund.
  Åka massor av karuseller och käka MASSOR av glass! 😀

  Länkar på fb, Madelen Jansson.
  http://www.facebook.com/jansson.madelen

  Och för ett + länkar jag i bloggen.
  http://vhdbrud.blogg.se/2012/may/tavling-hos-liniz.html

  Håller tummarna så hårt jag bara kan! 😀

  Kramar Madde

 31. Då jag är Morfar till mitt första barnbarn Elvira 3 år,skulle det vara kul att ta henne till Gröna Lund så hon får uppleva det roliga som jag har haft där.(Morfar 60år)

 32. Gillar, delar och kommenterar här!!
  Barnen på 15, 15 och 11 vill så gärna till Gröna Lund! 🙂

 33. Det skulle vara jättekul med en heldag på Gröna Lund med barnen. Har delat på Facebook (Anette Kristoffersson). Vi bor i Norrland så det är tyvärr sällan som barnen har möjlighet att gå på tivoli så en vinst skulle vara perfekt – då ”måste” vi ju ta oss till Stockholm ;-)!

 34. Jag är med och tävlar! 😀 min syrra har tjatat i flera år om att få åka, hon skulle bli överlycklig 😀

 35. lagt upp på fb: johanna hellberg och även delat på min blogg – http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2012/may/akband-entre.html#comment 😉
  jag skulle absolut vilja vinna så jag kan bjuda min sambo på en resa till gröna lund. för han har aldrig vart där 🙂 skulle vara så underbart och bjuda honom på denna semester då vi är två fattiga studenter och inte har råd till någon annan semester!
  Eftersom vi inte har något körkort så skulle jag muta min pappa med ett inträde + åkband så vi får skjuts till stholm 😉

 36. Hejsan är en ensamstående mamma med fyra barn som ska upp till Stockholm i sommar. Bokade tågbiljetterna redan i mars månad. Och jag vet att mina barn vill jättegärna gå på gröna lund men tyvärr räcker inte pengarna till. Så detta hade ju varit helt underbart att vinna och kunna överraska barnen att få komma dit. Delat på min facebook-logg. Nu återstår att hoppas och att hålla alla tummar och tår <3

 37. Har delat på fb under namnet Agnieszka Gackowska.

  Då jag och barnens pappa ska separera så kommer vi tyvärr inte kunna göra större utflykter i sommar pga ekonomin, så detta vore en fantastisk vinst och jag vet att mina barn skulle älska detta, och få ett underbart minne för livet!

 38. åhh..gu va ja hade velat vinna detta.

  Flyttade till norr för ca 7 år sen från Gbg och ja har än inte hunnit resa tillbaka för ja har fått 3 underbara prinsar sen dess. Men ja hade så gärna velat fara tillbaka och även ha med dem och kunna visa denna underbara stad som är helt magisk på sommaren.

  Detta skulle vara en superbra chans för oss i sommar att äntligen fara dit ner och även ha en mysig familjesemester där vi bara får ta hand om varandra och ha massvis av kul.

  har även länkat på fb Ninnie Nilsson och skrivit ett inlägg om de på bloggen
  http://ninniejohanna.vimedbarn.se/vinn-akband-entre-till-grona-lund-for-familjen/

  nu ska ja hålla tummarna =)’

  Kram

 39. Vi bor i London men åker till Stockholm varje sommar och hälsar på familjen. Skulle vara helt suveränt att klämma in en Gröna Lund resa, dottern har aldrig varit och det måste vara 20 år sedan jag själv var där.

 40. På Facebook har jag gillat och delat,
  tävlingen till mina vänner meddelat,
  Åka till Gröna Lund jag vill,
  inte en sekund står man still,
  sju Berg- och dalbanor vill jag testa,
  på 5-kamp bli den bästa!
  Ta en tur på Insane, Jetline och Twister,
  lyssna på världsartister!
  I pariserhjulet vill jag min mans hand hålla,
  undebara utsikten kolla!
  Mat och dricka,
  kan jag hämta från Tyrols bakficka.
  Jag vill skåda många band,
  med sockervadd i min hand!
  Ta med fritt fall en resa,
  skrika så vi blir alldeles hesa!
  Jag nere på mina knän står och ber,
  Och hoppas Gröna lund med min familj jag ser!

 41. Wow, vilken vinst. Klart jag är med och tävlar. Jag har tipsat vidare om tävlingen på min facebook (Celine Naminah) men jag har även tipsat i min blogg: http://phantazia.blogg.se/2012/may/grona-lund-13-maj.html#comment

  Behöver jag säga att jag verkligen hoppas på turen nu?
  Mina barn har aldrig varit på Gröna Lund och jag vill så gärna kunna bjuda dem på något ut över det vanliga och en dag full av upplevelser. Men som sjuklig utan jobb är det svårt att få ihop den ekonomin så jag håller tummarna och hoppas på vinst nu.

 42. Jag har delat på FB (Carolina Åhsberg)

  Det vore fantastiskt roligt att få ta med hela familjen till Gröna Lund, ingen semester är inbokad i år då vi istället bygger altan , men det skulle vara så kul att få nååågot att se fram emot. 🙂

 43. Klart man vill vara med! Har delat vidare på Facebook och håller tummarna!

  Var LÄNGE sedan jag besökte Gröna Lund, hade varit superkul!

 44. Jag är med, delat på facebook! Vi är fem i familjen… Ingen i min familj har någonsin varit på gröna lund någon gång… Bara liseberg. Hade varit grymt kul att gå på gröna lund!

 45. Jag är med, delat på facebook! Vi är fem i familjen… Ingen i min familj har någonsin varit på gröna lund någon gång… Bara liseberg. Hade varit grymt kul att gå på gröna lund!

 46. Åh tänk vad kul om man skulle ha turen att vinna!
  Så jag, sambon och vår fina dotter kunde ha lite roligt och mysigt tillsammans innan lillebror anländer!
  Min lilla tjej blir 3 snart, så det vore en perfekt present åt henne och hon förtjänar det verkligen då hon senaste året varit utan sin pappa i 7 månader och flyttat en massa gånger:/
  Har delat på FB Madelene Elisabeth Jacobsen

 47. Har delat i min logg.

  Jag är gärna med och tävlar. Vore underbart att få ett avbrott i allt jobbande i sommar tillsammans med sambo och barn. Då vi båda har fullspäckade arbetscheman hela sommaren.

  / Stephanie

 48. Skulle bli världens lyckligaste mamma om jag vann. Att få bjuda min familj dit. Min man kom nyligen tillbaka efter 3 månader i afrika o missade vår sons födsel o min snart 6 åriga son som älskar karuseller o äntligen e lång nog att få åka lite. Att bjuda dem dit hade fått va dom o fira allt som jag annars ej har råd med. Delar på min facebook o håller tummar 😉

 49. Jag brukar aldrig va m o tävla om saker då jag aldrig har turen att vinna, men nu ska jag faktiskt göra ett undantag =) vore ju hur underbart som helst m en dag på grönan speciellt nu när barnen är så pass stora att dom uppskattar såna saker men kanske viktigast av allt, att vi kan få göra nåt skoj hela familjen tsm vilket aldrig händer längre pga mitt jobb med många långa dagar som innebär att jag knappt träffar min familj alls =/
  jag delar o hoppas på enorm tur =)

 50. Åhhh, vill gärna vinna åt en gammal kompis till mig. Tyvärr bor jag inte i Stockholm men hon gör det. Hon har 3 helt underbara barn & tösen där har en svår handikapp som gör att livet är lite jobbigt ibland. Dessutom så har vänninan fått en sjukdom MS (muskelsjukdom) & de gör ju inte vardagen lättare för det. Vore så kul om jag kunde vinna detta åt henne, hennes man & hennes 3 barn. Håller tummarna. Har även delat med mig på FB & min blogg: http://matchukgirl.blogg.se/2012/may/grona-lund-135.html

  Håller tummarna här =)
  //Linda

 51. Hej! Har nyligen tagit pappa ledigt några månader, och det vore än fröjd att få starta ledigheten med en dag på GRÖNA LUND! Tror mina barn skulle älska det! 🙂

 52. Åh, detta är verkligen en vinst som jag vill vinna! Vilken lycka att få gå hela familjen och åka karusell efter karusell utan att bli helt pank! Bara att få se barnens miner när man inte behöver säga nej skulle vara högsta vinsten 🙂
  Kram!

 53. Men HUR har jag kunnat missa detta, Lina? 🙂
  Vilken fantastisk tävling!
  Detta hade varit något nu i sommar! 🙂
  Självklart är vi med och tävlar. Har delat på Facebook också. 🙂

  Hoppas allt är bra!

  Kram / Marie

 54. Gud vad kul!
  Skulle verkligen se fram emot att få ta med småsyskonen på Liseberg 🙂

  Har delat på facebook 🙂

 55. Har en hel vecka med mina barnbarn att spendera,
  tänk vilken överraskning detta skulle generera.
  Jag hade nog fått en hel del pluspoäng,
  med morfar kan det bli en del coolt häng.
  Delar självklart på min Facebook här: https://www.facebook.com/wlodis/posts/222452411190580
  det är ju verkligen inget besvär.
  Hoppas kunna få fläkt i håret,
  när bergodalbanan rullar ut på spåret.
  Dagens barn och ungdomar är inte lätta att imponera,
  med en heldag på Gröna Lund kan nog morfar på topp i coolhet prestera.

  🙂

 56. Här kryllar det av karusellälskande barn.
  Gissar att det är ärftligt! 😉 Varje sommar
  försöker vi åka till Göteborg men det vore
  såklart en höjdare att få överraska med Sthlm i sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *