Lego – oslagbart att ha med på resan!

Lego måste vara den smartaste och enklaste leksaken att ha med när man är ute och reser med barn på semester om man exempelvis åker till sitt landställe, hyr en stuga eller är på husvagnssemester?! Det är bara att ta med en liten låda eller påse med alla Lego bitar och ta med och sen roas nog barnen i timmar på semestern med att bygga Lego. Varför inte sitta ute på en filt och bygga Lego i skuggan?! 😉


Jag beställde detta Duplo Lego set med en tågbana från Allt För Föräldrars Webshop i början av förra veckan och det kom snabbt!


Så hela helgen har Oscar lekt med sin nya Lego tågbana. Han tyckte det var så kul så han ville inte ens gå ut…. Både jag och maken tyckte det även var skoj att bygga med hans nya Lego 😉 Tåget åker ju dessutom själv på sin bana så ni kan ju gissa hur imponerande det var för lilla Oscar!


En perfekt leksak för en blivande 2-åring. Det står att det är från barn 2-5 år men jag kan tänka mig att en 2-åring tycker det är lika kul som en 5-åring?!


Det positiva med Lego är ju såklart som jag skrev att det är lätt att ta med egentligen överallt, likaså att jag tror faktiskt man aldrig tröttnar på att bygga ihop det. Jag minns faktiskt hur mycket jag älskade Lego när jag var liten, så det är ju även en klassisk leksak som även ev kommande syskon kan leka med eller man kan ge bort de till vänner senare !

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *