Bye Bye Thailand!

Känns både sorgligt och skönt att lämna Thailand denna gången. Som ni vet är Thailand ett av mina favoritländer på alla sätt, fantastisk god mat, trevliga människor, härligt med massage, bra shopping, prisvärt, sol & bad – U name it. Thailand har i stort sett allt man kan önska sig. Så har du inte varit här innan rekommenderar jag starkt att besöka Thailand 🙂

Men efter igår med jordbävningen och vi fick evakuera upp på pooltaket och tanken slog att en tsunami kunde ha kommit och jag tänkte på hur det var när tsunamin kom förut. . . så känns det lite omtumlande… Just då ville man bara hem till familjen, men sen verkade ju allt vara ok.

Jag har för en gångs skull sovit otroligt bra, jag tror jag blev helt slut av alla tankar som for i kring i huvudet igår…

I alla fall så verkar allt ändå vara som det ska i Thailand igen och jag hoppas verkligen inte det blir någon mer jordbävning. Naturkatastrofer gör så ofantligt mycket följder som man inte kan göra något åt eller skylla på någon. . .

Dax och flyga hem de sista gästerna från Thailand NU – Bye bye Thailand hoppas vi ses snart igen. När regnperioden är över 😉

Flera förinställda blogginlägg väntar på er kära läsare!

 

Bjuder på en härlig bild från Surin Beach!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *