Good Morning Thailand…

…sa jag egentligen redan tidigt imorse thailändsk tid… Vi landade runt 5,30. Men jag var så sjukt trött när vi kom t hotellet imorse vid 8 så jag hoppade i säng direkt!

Har haft riktigt svårt att gå upp idag… Klockan är ju snart 14 här, men ska gå och köpa lite frulle ny och sen lägga mig vid poolen!


Å lugn vinnarna i Molo tävlingen kommer, jag ber så jätte mycket om ursäkt att det har dröjt så länge… Började gå igenom alla vinnarna i fred, men tar lite längre tid att se om alla har delat på FB vilket jag upptäckt att alla inte har gjort – så håll till godo två lyckliga vinnare presenteras inom kort!!!! 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. På inlägget om tävlingen ståt det endast att man behöver GIlla Molo på facebook…inget om att dela.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *