Ont i mammas hjärta….

Det gör lite ont i mammas hjärta när lille skrutten blir ledsen när jag åker iväg….


Idag följde mina killar med mig till T-banan, vilket jag är grymt tacksam för det var så tungt att dra väskorna och det kändes som jag fick med mig all snön in på T-banan då dörrarna inte kunde stängas efter mig pga all snö…

Nu är det dax för sista lång slingan till Thailand innan denna vinter säsongen eller vinterns lång flygningar är slut. Så jag blir borta i 5 dagar igen. Tack och lov har ju Oscar inget tids perspektiv ännu och förstår och vet hur länge mamma är borta. När får barn egentligen det?

Fem dagar går ju super snabbt. Han ska ha mysigt hemma med pappa & farmor denna gången och ska även på ett 2-årskalas idag hos sin kompis som fyller år, så jag vet att han kommer få det skoj och bra!

Dock har jag ju som ni vet separationsångest men det brukar gå över så fort jag är på jobbet och börjar jobba!

Ser så mkt fram emot att jobba nu när jag har vart ledig i TRE veckor!!!! Flera för inställda blogginlägg finns åt er – så keep on reading 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *