Familjeguiden på resor med barn :)

Missa inte att Ving har gjort en speciell smart familjeguide när ni ska ut och resa med barn.

En riktigt bra prisdeal finns om ni vill resa till Marmaris i juni till Prestige Apart Hotel Marmaris. Hotellet ser riktigt mysigt ut med både pool och barnpool och nära stranden. Man kan även köpa till all inklusive om man vill, vilket jag tycker är bra när man reser med barn 🙂

Hotell Prestige Apart Hotel - familjehotell med bra barnrabatter.

Bild lånad från VING.

Spana också in

1 kommentar

  1. Vad kul att du tipsar om just detta hotellet! Vi har bott alldeles här bredvid, o spanade faktiskt in detta hotell inför kommande sommar, men dock hittade jag ett billigare pris hos en av konkurrenterna!
    Men jag skulle definitivt kunna tänka mig att bo på Prestige i framtiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *