Jung Ceylon Shopping center!

Igår var vi in till Patong och gjorde Patong. För att ha pigga och glada barn hela tiden så åkte vi in direkt efter deras middagslur. De brukar båda sova ca 2h varje dag mellan ca 14-16, och sen är det full fart igen!

Dock blev jag mega förvånad att Oscar var toknöjd och satt mer eller mindre i vagnen från ca 17-21 förutom när vi käkade middag. Han var så himla nöjd. Gissar det var mkt att kolla på hela tiden, mycket intressant!!!


Först passade jag på att gå på en underbart skön ansiktsbehandling i shopping centret Jung Ceylon. Sen strossade vi mest omkring och shoppade en del, kollade runt osv.


Oscar älskade att kolla på vatten spelen som är i Jung Ceylon. Han kunde kolla på de hur mkt som helst och de blev nästan ännu roligare när det blev mörkt och lyste i fontänerna.

Vi avslutade kvällen med en promenad på Bangla Road, inte direkt den barnvänligaste gatan…. Med alla transor som står på rad och vill bli fotograferade…. Tur han är så
Liten så han inte förstår!

Vi mötte även Joe Labero på Bangla Road som denna vintern har sin show på ett ställe där flera kvällar i veckan! Hade vart skoj å sett men tror showen börjar kl 21 på kvällen och det känns lite för sent för kidzen!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *