Bra erbjudande på en portabel DVD – smart till resan!

I helgen hade min make ett mission att att inhandla en portabel DVD åt Oscar inför vår flygresa. Han var runt lite i veckan och kollade på några och lärde sig lite om dem. Så han hade spanat in nedanstående portabla DVD från Claes Ohlsson som då kostade 899 kr. Sen när han var ner på stan i helgen och skulle köpa den kostade den endast 599 kr – hur bra som helst!!! Vilket klipp va?! 😉 Så är ni ute efter en portabel DVD så passa på nu!!!


 Denna portabla DVD är liten och nätt och är såklart tänkt att få hänga med i vårt handbagage nu till Thailand, men kommer förmodligen oxå komma till mycket användning när vi ska ut och åka bil oxå, för att få lille skrutt att sitta still lite längre perioder om han inte sover. Vi har oxå tänkt att den kommer att passa bra när vi är ute och käkar middagar i Thailand och han har käkat klart, så kanske han vill sitta still en längre stund om han får kolla på en film! 🙂


Såklart får några av Oscars favoritfilmer oxå följa med, frågan är bara hur många man ska ta med 😉 Man kan ju köpa en hel del DVD filmer i Thailand oxå till mycket bra priser, dock är ju de på engelska, men kanske bra och redan nu lära sig lite engelska ?!

Spana också in

2 kommentarer

  1. När vi var i USA så hade vi inbyggd dvd i hyrbilarna men då de var region 1 eller var det nu heter så det gick inte att ha svenska filmer i den. Då köpte vi en hel hög med Disneyfilmer som var enbart på engelska och Felix tittade på dem precis lika glatt som han kikar på svenska filmer. Dessa filmer går varma hemma fortfarande, tecknat funkar ju så bra för 90% av handlingen kan man ju förstå bara genom att titta.

    O ja, det funkade även finfint med dvd’n på restauranger på kvällen. Glöm bara inte att ladda den innan:)

    Hoppas ni får en härlig resa, vi får styra upp en lekdejt när ni kommer hem sen! Kram

  2. Tycker barnen oftast vill se samma film om och om igen så man behöver nog inte ta med sig så många, bara att trycka på repeat :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *