Vinnare i Alfonstävlingen!

Äntligen har jag hunnit utse en vinnare i Alfonstävlingen och en weekend på Alfonshotellet.

Sandra vann tävlingen med sin motivering;

Vilken härlig tävling! Jag gillar såklart på FB!

Vi har inte hunnit med så många semestrar med vår tjej som fyller fyra i höst.

Men vid två tillfällen har vi besökt Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. DET kan jag varmt rekomendera. Precis allt är noga uttänkt för att passa hela familjer. Det finns jättebra platser att äta medhavd matsäck, eller bra restauranger med bra variation om man hellre vill det. Vad jag också uppskattar är att det finns goda alternativ till min dotter som är både mjölk och äggallergiker. Det kan annars bli lite bökigt för oss när vi är på resande fot men där flöt allt på smidigt.

Jag skulle också rekomendera alla familjer som kan att åka före eller efter högsäsong. Vi var där förra året i maj. Det var fantastiskt,  i parken var alldeles lagom med folk och det var inte enendaste kö!

Hälsn Sandra

Maila mig dina adress uppgifter på lina_g80@hotmail.com så kommer din vinst inom kort.

STORT GRATTIS!!!! 🙂

 

Jag har faktiskt tänkt att besöka Alfonshotellet inom en snar framtid tillsammans med Oscar, så han får leka med Alfons oxå. Så synd att vi missar Alfons kalas nästa helg. . .  🙁 Men passa på och boka detta erbjudandet på Alfonshotellet, perfekt resa med barn tips och komma till Stockholm för en weekend eller om ni kanske till och med bor i Stockholm, bara göra något annorlunda och barnen får stå i centrum en hel helg. Det uppskattas förmodligen jätte mycket 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *