Fina rabatter i augusti på resor!

Jag tycker fortfarande det är jätte kul när jag får en massa kommentarer på bloggen och ni mailar mig frågor osv. Så fortsätt med det. Jag är ju glad och tacksam för era tips oxå 🙂

Har nu fått en ny fråga;

En liten fråga till dig förresten om detta med att boka resor; vi skall ju åka till Turkiet (helst Marmaris) i sommar, men jag har inte bokat än. Vi kommer förmodligen att åka i augusti, strax innan skolorna börjar. Vet du när resebolagen brukar starta sin augustirea – för visst brukar de ha en sådan??!
Vi har rest i maj o juni de senaste åren, o innan dess så reste vi i slutet av aug, EFTER att skolorna började, men nu har jag ju en skolkille att ta hänsyn till o undrar därmed om det är lika bra att boka nu, eller invänta en eventuell prissänkning längre fram??
Priset spelar ju ganska så stor roll iom att jag är ensamstående, så naturligtvis vill jag ju resa så billigt som möjligt..! 🙂 / Maria


Igår ramlade de senaste numret av Buffé innan för dörren och där i fanns rabatter i samarbete med ICA och VING på rabatter på både Sunwing Resorts och Sun Garden upp till 3000 kr i rabatt just  i augusti. Så det kanske kan vara något för dig / er?

Flera hotell att välja mellan fanns med för just Turkiet – hoppas du hittar något som passar just dig 🙂

Lycka till!!!

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej o tack för svaret!
    Dock är Sunwing så himla dyra, så även om det är rabatt så blir det alldeles för dyrt för mig! Likaså SunGarden under sommarlovsperioden – de kan dock ha bättre priser under lågsäsong (o likaså Sunwing).
    Nu har jag dock hittat en resa till Alanya (med annat bolag) ; 2 veckor för 10 500:- för en vuxen o två barn – riktigt billigt tycker jag! Tror att jag bokar den – eller bör man ha is i magen tro??
    Svårt det där, men det lutar åt den resan iaf – det var ett fint medelklasshotell som låg lite utanför Alanya, o så går det dolmusar in till själva stadskärnan. Nära till stranden var det också!
    Tack för boken förresten, den kom igår! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *