Molo-Kids barnkläder!

Ett annat av mina nya favorit märkenpå barnkläder är Molo som har otroligt snygga och coola barnkläder. Jag har beställt hem massor av nya vår och sommarkläder från Molo som såklart ska packas med inför semestern! Och jag lovar ni ska få se honom i de – senaste modet!  Han har ju växt ur nästan alla hans sommarkläder som han hade förra sommaren och det är ju nästan 6 mån sen vi reste sist till Rhodos, så nu blev det till att beställa hem nästan en helt ny garderob åt Oscar 😉


Eftersom vi längtar sååå mycket till vår Thailands semester så passade vi på att prova en av Oscars nya solskyddsdräkter imorse 🙂 Den här är ifrån Molo-Kids och riktigt färgglad – jag som älskar färgglada kläder !!!


Dräkten passade perfekt och nu ser vi fram emot att den ska användas flitigt på semester resorna fram över OCH i sommar såklart. Vi hoppas på en varm och solig sommar, eller hur?

Inom kort kommer även en tävling att presenteras här på bloggen där jag har nöjet att tävla ut två stycken solskyddsdräkter och även en snygg strandväska till barnen! Check it out 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *