Barnmodehelg med Markoolio för barn i helgen :)

En riktigt rolig barn helg med Markoolio väntar när han öppnar modeveckorna i Nacka Forum 🙂 Vilket barn gillar inte Markoolio? Kanske en perfekt helg att åka på Stockholms Weekend och åka ut ill Nacka Forum?!

Vårens färgstarka mode står i centrum hos Nacka Forum under mars månad. Först ut nu till helgen är en modevisning som presenterar vårens fina barnmode. På plats i helgen finns även barnens stora idol tillika Nacka-bon, Markoolio.

Det känns verkligen roligt att starta 2012-års modeveckor här i Nacka Forum med Markoolio på besök. Markoolio är en av Sveriges mest underhållande artister och älskad av alla barn. VI hoppas att första modehelgen med fokus på barnen blir en helg fylld med mycket skratt, bus och mode, säger Hanna Strand, centrumchef på Nacka Forum.

Nu till helgen lördagen den 17 mars öppnar den ständigt aktuella och barnkära artisten, Markoolio modedagarna med barnmodevisningar och sånguppträdanden. Under lördagen kommer bland annat Markoolios alldeles färska singel ”Borta bra – hemma bäst” att framföras.

Det känns jättekul att få komma just till Nacka Forum och uppträda. Det kommer att vara ett fullspäckat schema med färgsprakande modevisningar, uppträdanden och andra roliga aktiviteter för de yngre besökarna. Att vara på ”hemmaplan” och uppträda inför mina yngsta fans ska bli väldigt skoj, säger Markoolio.

Modevisning och maskeradshow för barn

Kina Björck har arbetat som stylist i närmare 15 år och varvar uppdrag för stora svenska modemagasin med att styla kända svenska artister. Kina vill med modevisningen för barn förmedla lekfullhet, glädje och spontanitet. Kläderna kommer från Nacka Forums många modebutiker med barnkläder i sitt sortiment. Besökarna kommer att få se knasiga hattar blandat med härliga färger och annorlunda klädkombinationer. På söndagen den 18 mars är alla barn som besöker Nacka Forum välkomna att delta i en maskeradshow, barnen kan komma utklädda eller låna utstyrsel på plats. Deltar i maskeradshowen gör också barnens favorit, den omtyckta Nacka Nallen. Mellan 12.00 – 15.00 har alla besökande barn chansen att visa upp sin stil på den stora catwalken tillsammans med Nacka Nallen.

Program

Modehelg för barn i Nacka Forum:

Lek och sång med Markoolio

Förutom musik och mode erbjuder helgerna flera aktiviteter. Bland att finns det ett designtorg för barnen där de kan pyssla och måla.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *