Iiamo Go Nappflaska på resan!

Har ni som jag ett barn som BARA äter varm välling? Och vägrar dricka den från en ev tetra förpackning eller kall? Och vill gärna ha den uppvärmd och dessutom har blivit bortskämd med det? Nu har jag hittat en Iiamo Go nappflaska som är bra att ha med sig när man är på resande fot där man får sin välling eller om det nu är mjölk som behöver bli uppvärmd på 4 minuter!

Hur smart är inte detta då? Perfekt att ha på alla sorters resor ju, vare sig det är med bil, tåg, buss eller flyg. På flyget är ju faktiskt varm vatten ganska lätt tillgängligt, bara att fråga flygvärdinnorna, men då slipper man ju störa dem och likaså på tåg, men då ska man kanske gå igenom några vagnar för att komma rätt och slippa sitta i bilen eller på bussen och kladda med varmvatten från en termos, skaka välling osv.

Super smart grej inför resan!

Iiamo Go nappflaska

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *