Blog Jam Session!

Blog Jam Session som anordnades av söta Katarina och Charlotta från Loppi igår var helt fantastiskt roligt 🙂 Charlotta är by the way nybliven tre barnsmamma och fick tvillingar för 10 dar sen och kommer på Loppi eventet hur SNYGG och FRÄSCH som helst, utan sina tvillingar. Beundrar henne, hur hon orkar OCH hinner det!  Grymt bra gjort tycker jag, 10 dagar efter Oscar hade fötts skulle jag nog själv inte ha orkat gått på ett event och visa mig från min bästa sida då jag mest var trött och sliten! Spana gärna in hennes coola blogg!

Jag gick ju dit tillsammans med Jenny som jag i höstas inspirerade till att börja blogga, just efter ett Loppi event i höstas. Jenny älskar oxå att resa med sin familj och har vart på flera resor runt jorden med sin lilla son Elias som är jämngammal med Oscar. Spana gärna in hennes restips och resguider!

Lina blir sminkad av Bodyshop inför fotograferingen

Man kan verkligen snacka om att det var Mamma LYX tid dessa 4h, det bjöds på super god lunch + dryck när vi kom, sminkning från Body Shop, fotografering – väntar på de bilderna och sen fotoskola och hur man kan redigera och göra bilder snygga samt lite bloggskola av Bambi på tips hur man blir en bättre bloggare! Så nu hoppas jag att ni kanske tycker att bloggen blir bättre inom kort?!

Fick chansen och träffa flera av mina härliga mammabloggvänner Annelie Jessica Linda m.fl. och även massa nya mammabloggare som var super trevliga 🙂

TUSEN TACK bästa Loppi.se för en fantastisk dag 🙂 Ni vet väl om att ni kan klicka in på Loppi.se och göra massor av bra fynd på barnkläder, barngrejer etc. Sveriges största sajt för familjens köp och sälj som dessutom är GRATIS! Behöver ni kanske lite nya kläder till era barn inför resan, passa på och klicka in där så kommer ni garanterat att göra några bra fynd, eller kanske har ni något bra hemma som behöver säljas? Lägg upp det där 🙂

Spana också in

3 kommentarer

  1. Hej! 🙂 Ett tag sen jag var här inne. Ibland glömmer man vem som är vän men kom ju på att det var väl våra pojkar som var jämngamla?
    Låter som ni hade trevligt! Synd att jag inte kunde vara med!
    KRAM och skoj att se lite bilder! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *