All inklusive med barn!

När man reser med barn tycker jag det verkligen är TOPPEN att jh all inklusive, då barn kanske inte vet riktigt vad de vill ha för mat, de kan inte bestämma sig och kanske vill ha flera olika rätter? Känner ni igen er?

Eller kanske är så liten, så viss mat hamna på golvet….å sen tar man ju inte direkt upp maten på golvet på restaurangen och ger barnet mat på nytt…och då kan det vara smart att bara kunna hämta mer / ny mat, istället för att behöva beställa in ny mat och dessutom betala för den!

Vi hade ju all inklusive på båda våra Rhodos resor i höstas och det var guld värt, Oscar var ju ”bara” 14 & 15 månader då, men en stor del av maten kom på golvet istället för i hans mun då… 😉

Nu i Thailand har vi faktiskt inte valt all inklusive då maten i Thailand är relativt billig relaterat till när man reser i Europa och sen har jag några favorit restauranger som jag definitvit vill besöka under resan, så vi tog inte det denna gången, men maybe next time 😉

Reser ni exempelvis till Mallorca, Turkiet eller Grekland så finns många bra erbjudanden på barnvänliga hotell med All inklusive 🙂

En av mina favorit frukostar 🙂 Det positiva med all inklusive är ju att man kan äta olika frukostar varje dag!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *