Hembakt – bästa matsäcken på resan ;)

Släng dig i väggen MC Donald´s och vägkrogar!!! Det bästa som finns när man är ute och reser / åker bil / buss eller tåg är väl ändå att ha med sig hembakt och egen matsäck 🙂 Det smakar alltid så himla gott !! Hembakat bröd med en massa gott pålägg eller hembakt fika bröd å sen stanna efter vägen på en mysig rastplats och barnen kan passa på att springa / leka av sig sin energi för att ladda för nästa res-etapp i bilen.

Dock vill jag ju tillägga att en köp-latte är mycket godare än kaffe i termos, men det är ändå väldigt mysigt att sitta ute i det fria och äta matsäck, än att stanna på en bensin mack eller dyl efter vägen och köpa massa fabrikat .. ..

Inte för att vi ska ut på någon lång bilresa på den närmasta tiden, men igår hade vi besök av Oscars gudmor som är grym på att baka. Så vi / Oscar hjälpte henne och bakade hennes fenomenalt goda ”Godismuffins” som bara är bland det godaste som jag har ätit.

 

 


Oscar var helt salig att få hjälpa Sofie med bakningen, jag var liksom inte välkommen i köket, för jag var mest ivägen tyckte Oscar och han skulle bara vara där Sofie var!!!


Godis muffinsen passade för en riktigt god efterrätt till oss igår eftermiddagen och blev även en god frukost de luxe för mig & maken idag. Nu ligger resten i frysen och väntar på antingen att vi ska få besök hit eller kanske en och annan pick nick så vi kan ta med de när vi ska ut på vift nästa gång!

Jag älskar verkligen att baka, men önskar bara att man hade mer tid eller kanske handlar det bara om att prioritera?!

Bakar du / ni ofta med barnen?

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *