By Anine Bing – Stars & Stripes!

Idag fick Skruttiz vara hemma från dagis fast han var feberfri, tänke han ska vara helt frisk tills imorgon och kunna gå på dagis då?! Vi har vi lekt en del i Oscars rum på förmiddagen och han fick sätta på sig sina alldeles nya och fina kläder ifrån Blingo.


Han gillade verkligen sina nya kläder och spanade in de coola stjärnorna på knäna. Kläderna är ifrån Anine Blings egna klädkollektion stars & stripes.


Både tröjan och byxorna var i super mjukt och skönt material och jag märkte verkligen att Oscar tyckte de var sköna. Ingenting satt åt någonstans och de var sköna att leka i! Jag gillar verkligen kombinationen av enfärgat, randigt och sen stjärnor på. Det blir liksom så orginellt. Dessa kläder har vart väldigt attraktiva, när jag först skulle beställa de var de slutsålda, men så fort de fyllde på lagret var jag snabb att beställa, så skynda in! Vem vill inte ha snygga designers kläder på sitt barn! Jag har dessutom sett dessa kläder i många mode tidningar på senaste.


Min lilla skrutt, lite hängig idag och ser så ledsen ut, trots ingen feber. . .men han har vart riktigt pigg & glad idag. Nu sumsar han så gott!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *