Svala kvällar i Mexico.

Jag bloggade ju om att resa med barn till Mexico i början av veckan och efter att ha vart där på en blixtvisit i veckan, så kan jag konstatera att det var ganska svala kvällar där, trotts att vädret är super varmt på dagen.

På dagen var det nog närmare 28-30 gr varmt, men så snart solen gått ner så blev det faktiskt ganska svalt. Så det kan ju vara bra att veta INNAN man åker dit att det kan vara smart att packa ett par koftor och byxor så man slipper frysa på kvällarna och framför allt för barn, som kanske lättare blir frysna än vuxna?! Det var även en del mygg, så myggmedel är viktigt så man slipper bli uppäten av myggen och även myggnät om ni reser med små bebisar / barn.

Jag var väldigt frysen på kvällen, blev både byxor en tunn tröja och en sjal. Men såklart vädret kan ju variera, bara ett litet tips!

En fantastisk vacker soluppgång runt 6 tiden på morgonen (13 svensktid inte konstigt man var morgonpigg). Så fort solen gått upp var det varmt igen!

Stranden i Cancún och även Playa del Carmen är underbar, kritvit och turkos blått härligt hav 🙂

 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *