Vinn en hotell natt på Clarion Hotel Wisby!

Nu har du chans att vinna EN hotell natt på Clarion Hotel Wisby  på Gotland.

Clarion Hotel Wisby är ett riktigt mysigt hotell som ligger centralt i Visby och bara ett stenkast från småbåtshamnen.

Så känner du dig nu sugen på en liten weekend till Visby, så passa på att ta chansen att vinna en hotell natt där.

Att tävla är naturligtvis enkelt.

Börja med att GILLA Clarion Hotel Wisby på Facebook och när du har gjort det så svara på nedanstående fråga i kommentarsfältet bara 🙂

* Vad är ditt bästa resa med barn tips / barnaktivitet på Gotland och varför?

Har du aldrig varit på Gotland? Så svara på denna frågan istället;

* Vad skulle du vilja göra med ditt barn på Gotland och varför?

Tävlingen pågår fram till fredagen den 2 mars kl 23:59.

LYCKA TILL!!!!

Spana också in

14 kommentarer

 1. Mitt allra bästa tips på Gotland med barn är helt klart att besöka Kneippbyn! Helt optimalt – dels ett sommarland med Villa Villekulla, Pippi-teater och åkattraktioner, dels ett vattenland med pooler och rutschkanor. Jag tycker man ska passa på att bo i tält på en av Sveriges bästa campingplatser som ligger precis vid Kneippbyn. Barnen älskar att bo i tält, det är ett äventyr bara det. Jag garanterar en semester utöver det vanliga!

 2. Hade jag åkt med familjen till Gotland hade jag checkat in på Botvalde gård. Där får barnen bo på en gård med massor av djur och leksaker. Därifrån gör vi sedan utflykter till bland annat lummelunda grottorna och går på grott äventyr där, åker till tofta och vikingabyn samt en dag till Fårö å hoppar i sanddynorna. Å vem vet kanske är vi där i början av augusti och får vara med på medeltidsveckan där vi går på tornespelet och träffar riddarna. Ja det är min sommar på Gotland med familjen.

 3. Åker jag iväg till Gotland med familj skulle jag checka in på Botvalde gård. Där kan ni leva som på landet bland massa djur och leksaker som barnen lätt springer omkring och roar sig bland. Även som förälder är detta ett bra alternativ då det känns lite som att vara ”hemma”. Utifrån detta ställe gör vi utflykter och då går det bland annat till Lummelunda grottorna där vi går på grottäventyr, vi besöker vikingabyn i Tofta och självklart måste vi åka till ett bad ställe och då blir det Fårö där vi hoppar och leker i sanddynorna.
  Ja detta är vår semester på öjn:)

 4. Jag har aldrig besökt Gotland, men det ligger på vår lista när vi besöker Sverige nästa gång som troligtvis blir i juni. Försöker alltid hinna med en resa varje sommar. När det gäller Gotland så skulle jag vilja uppleva med dottern, Kneippbyn som jag hört så mycket gott om. Även bara att besöka stränder och ta del av Gotlands natur skulle vara en upplevelse för oss. Sedan har jag hört från våra bekanta om Lummelundagrottan som också verkar vara ett riktigt spännande äventyr för både barn och vuxna.
  Häls: Anni

 5. När vi åker till Gotland vill jag och dottern se Lojsta hed och de underbara Gotlandsrussen. Både hingst/sommarsläppet och premieringen hade varit härligt att se, vi älskar hästar och naturen så det är ju något man bara inte får missa.
  Att hyra en nyckel och få smyga runt i kyrkoruinerna och leta efter drakar är också något dottern hade gillat, så kan vi föräldrar titta på allt det vackra samtidigt..schh, väck inte draken.

 6. Jag har aldrig varit på Gotland och vill så gärna besöka det med mina barn som avgudar Pippi och skulle göra vad som helst för att få komma till Visby och besöka Pippi huset och ha kul i Kneippbyn. Vi skulle verkligen uppskatta att vinna detta pris så vi har möjligheten att få besöka Visby.

 7. Gotlands natur är ett måste för alla barn! Jag skulle ta dem med på en tur till Fårö, springa i sanden vid Norsta Aurar, klättra i raukarna vid Langhammars och om vädret och värmen tillåter, ta ett busigt bad i vågorna vid den barnvänliga stranden vid Sudersand.
  Kanske ett besök på mystiska och spännande Furillen med sina krokiga och låga tallar. Eller varför inte Kettelviken på vägen ut mot Hoburgsgubben och klättra på ”berget” och känna de starka vindarna i håret. Östergarnslandet är så vackert, ta en tur med bilen längs grusiga vägar vid stranden, besök Grogarnsberget, klättra i grottor….fantastisk pizza i gamla skolan, eller varför inte röktfisk vid Sysne udd!

  Visby innanför murarna, passa på att besöka kyrkoruinerna och Kruttornet när de har öppet. Känn historiens vingslag! Ströva i Botaniska trädgården, en oas för alla åldrar, känns doften från rosorna och beskåda alla mäktiga träd som inte borde växa där….

 8. En perfekt dag på Gotland börjar med frukost buffe på Djupvik hotells veranda som ligger efter den fina eksta kusten med utsikt över havet. Där finns en stor gräsmatta med sandlåda där barnen kan springa och leka om de äter fortare än föräldrana.
  Sedan blir det ett besök på Mattsarve sommargård där har barnen möjlighet att träffa /klappa djur som ex höns, lamm, ankor, kaniner, katter, hundar och hästar. Och vilka barn gillar inte djur?
  Där finns även möjlighet till ponnyridning. En glass där är oxå ett måste.
  Lunch blir det på creperiet i Hablingbo där de serverar utsökta creps till rimliga familjepriser och ingen lämnar stället hungrig.
  Sedan blir det det bad och sol för hela slanten vid Ljugarn där det är långgrunt och barnvänligt och framförallt mindre turister. Där äter man även sin medhavda massäck.

  Ponnyridning under högsäsong. Cykeluthyrning.

  Nära till havet (bad 3 km) och den vackra Ekstakusten.
  Stora och Lilla Karlsö är populära utflyktsmål

 9. En perfekt dag på Gotland börjar med frukost buffe på Djupvik hotells veranda som ligger efter den fina eksta kusten med utsikt över havet. Där finns en stor gräsmatta med sandlåda där barnen kan springa och leka om de äter fortare än föräldrana.
  Sedan blir det ett besök på Mattsarve sommargård där har barnen möjlighet att träffa /klappa djur som ex höns, lamm, ankor, kaniner, katter, hundar och hästar. Och vilka barn gillar inte djur?
  Där finns även möjlighet till ponnyridning. En glass där är oxå ett måste.
  Lunch blir det på creperiet i Hablingbo där de serverar utsökta creps till rimliga familjepriser och ingen lämnar stället hungrig.
  Sedan blir det det bad och sol för hela slanten vid Ljugarn där det är långgrunt och barnvänligt och framförallt mindre turister. Där äter man även sin medhavda massäck.

 10. Då jag är en person som gillar träning kan jag passa på att slå ett slag för att hyra cyklar på ön och ta sig runt på dessa. Perfekt med vardagsmotion och barnen kommer garanterat att gilla cykla tandem. Om man har små barn kan man hyra barnsits till. Förutom gemenskapen man får att cykla en hel familj så ser man naturen och omgivningarna på ett annat sätt sedan så får man andas in havsluft.
  Börja dagen på krysmyntagården som är vackert belägen vid havet norr om Visby. där man avnjuter frukosten utomhus och njuter av dofter, fjärilar som flyger omkring bland blomstren och lyssnar på havet. Stora spring ytor för små ben och sandåda med leksaker.
  Sedan tar man den hyrda cykeln och tar sig in mot Visby och stannar för bad efter den fina strandpromenaden. Sedan är det absolut värt att gå runt i hamnen och kika på alla stora båtar som ligger där och så kan man passa på att göra ett stopp i glassbaren vid hamnen, brukar vara barnens favorit.
  Sedan blir det en tur med tuff tuff tåget runt visby innestad och dagens middag intas på Frimis medeltisrestaurang där man samtidigt som man äter maten kan se på en förtrollande show i den gamla ruinen. Där finns b la trollkarlar, gycklare magdansöser, extra kul blir det då man kan äta med händerna som de gjorde förr.

 11. Jag har varit i Visby många gånger men det innan jag blev mamma. Eftersom jag älskar Gotland skulle jag gärna åka dit med dottern. Det är så fint och mysigt i Visby. Trevlig liten stad att gå runt i, härliga badplatser, ”lantliv” med djur och fantastiska människor. Tänk vilka härliga utflykter med matsäck i solen 🙂 Skulle vara roligt att upptäcka Visby på ett annorlunda sätt.

 12. Vårt bästa restips är att åka till Gotland för att bara vara. Allt behöver inte vara tusen aktiviteter hela tiden. Vi tar gärna med våra barn och hyr en stuga, gärna avskild med mycket natur och nära till en badstrand. Alla barn gillar att bada och på så vis kan vi alla släppa stressen i storstan och bara vara.

  Jag har ”gillat” på FB.

 13. Jag har bara varit på Gotland en gång för flera år sedan. Med barn så skulle jag definitivt åka någonstans och titta på lamm, det hör väl till 😉 Villa Villekulla är ett måste och sen så skulle vi gå runt och titta på alla fina gamla byggnader och undra vem som bor i alla dessa fina hus. Äta gott och njuta av livet!
  Har gillat på Fejjan =)
  Tack för en superblogg förresten, har precis hittat hit!
  H:Petra från Finland

 14. Åh underbar tävling!!’

  Jag gillar sidan på FB som nummer 318 -Angelica Broman

  Jag har aldrig varit på Gotland så om jag fick turen att resa dit så skulle jag utan tvekan ta med sonen till Kneippbyn, för det har jag hört så mycket bra om. Så stället vill jag gärna uppleva i verkligheten. Sen skulle jag självklart ta med han så han kunde få se och rida på Gotlandsrussen, han älskar hästar precis som jag. Sonen är pälsallergiker om han vistas i samma rum/hus som pälsdjur och eftersom dessa djur kan ridas ute och klappas ute så är det ett bra sätt att han ändå kommer att få träffa hästarna. Sen en självklart tur till Visby på cykel! Härligt!

  Nu håller vi tummarna här hemma 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *