RIO

Idag har vi haft en mysdag hemma med vår lilla sjukling. .  . Oscar hade hemsk hosta inatt 🙁 Och sen hade han feber när han vaknade efter sin lunch lur, inte alls skoj med en sjuk liten kille.

Fast vi har ändå haft en mysig eftermiddag. Vi har hela familjen hängt i soffan och kollat på RIO. En riktigt BRA film måste jag säga. Både bra gjord och bra innehåll och nu vill vi ju såklart åka till Rio oxå, en riktigt inspireraden barnfilm 🙂 Kan starkt rekommendera den, kanske perfekt att ladda med när ni ska ut och flyga eller har en lång resa framför er, då filmen är 1,5 h, så då går tiden fort vill jag lova 😉


Min lilla sjukling sjukling och jag. Så här har vi hängt hela dagen sen han vaknade efter sin eftermiddagslur…. Nu blire ännu mer myskväll i soffan med popcorn och Melodifestivalen. Fast då gissar jag lille skrutt sover ovaggat.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *