Home sweet home!

Äntligen är jag på svensk mark igen, precis landat 🙂 Ska bli underbart att komma hem, som jag längtat efter min lilla skrutt! Borta bra men hemma bäst som man brukar säga!!!


Har suttit passivt från Oslo och fått en fantastisk vy över både Norge och Sverige. Jag är ju arbetsskadad och har väldigt svårt att sova ombord på ett flygplan. . .


Lyfte från ett super vackert Oslo när solen precis gått upp! Beundrar min härliga arbetsplats!!


Kuba var ju minst sagt fantastiskt och blogginläggen kommer att spruta i helgen!

Nu ska jag skynda mig hem och få sova några timmar innan jag får gå och hämta mitt lilla hjärta på dagis! Skulle gärna göra det NU, men eftersom jag har jobbat hela natten och vart vaken sen ca 14 igår svensktid så känner jag att jag verkligen behöver några timmar sömn för att vara en bra mamma och fru idag 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *