Cancun!

Har precis anlänt till Cancun och Mexico! Sitter och kvällsnjuter på balkongen och lyssnar till vågornas brus och andas havsluft och försöker varva ner efter en riktigt lång och hektisk dag. Men självklart blir man mör! Nästan 16 h sen jag lämnade mitt rum i Oslo! Men sen befinner jag mig ju på andra sidan jordklotet oxå!


Förfrusen hit var egentligen vara dryga 11h men sen tar ju massa annat en massa tid oxå!


Nu är det dax å träffa mina trevliga kollegor en stund innan det är dax å sova 😉

Detta inlägget skrev jag faktiskt igår när vi kom. Men loggades tyvärr ut från internet … Så jag kunde inte lägga upp det… Har 30 min internet kuponger så den råkade väl precis ta slut….:(

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej vännen, hur lång ”paus” brukar du få mellan flygningarna när det är sådär långa avstånd?? Intressant att läsa överallt du är ju 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *