Stressig dag!

När jag kom ut till Arlanda idag och var i riktigt GOD tid 1, 5 h innan flyget skulle avgå, så fick jag direkt se att flyget var inställt…. Så jag sprang till incheckningsdiskarna och kollade om jag kunde få åka med flyget som gick tidigare, efter bara 40- 45 min…. Så efter mycket strul, så fick jag såklart åka med det. Men det slutade ju med att mitt bagage kanske inte skulle hinna med, så jag var ju jätte orolig för det, jag vill ju absolut ha min väska när jag ska vara borta i 5 dar . . . Och sen fick jag springa till gaten. .  . Jag som verkligen HATAR att stressa i såna här situationer…jag är alltid hellre 10 min tidig än 10 min sen . . .


Jag sprang snabbt förbi mitt favvo ställe Starbucks och köpte med mig en färsk fruktsallad, yoghurt med bär och en juice, så jag hade nåt gott att smaska på, på flyget till min tidningshög!


Väl framme så kom min väska, tack och lov. Sen har jag legat här på mitt hotellrum hela kvällen men några koppar the och lite godis och bloggat, bloggat och bloggat, så nu har jag massor av förinställda blogginlägg till veckan när jag är borta 😉

Jag har hört att det inte finns internet på hotellet där vi bor på Kuba. . . 🙁 Så jag bloggar i den mån det går under veckan, annars är jag åter igen på fredag 🙂 Men som sagt keep on reading, massor av roliga och trevliga inlägg kommer att dyka upp!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *