GRATIS resor för barn under 2 år!

Alltså detta erbjudanden är nästan för bra för att vara sant. Passa på nu alla nyblivna föräldrar, gravida eller ni som har barn som inte har fyllt 2 år. Nu bjuder VING alla barn under 2 år på resan under perioden 2 april – 15 oktober när ni reser till ett Sunwing Resort hotell. Vanligtvis brukar det kosta 300 kr att resa med en bebis, barn under 2 år.

Och inte nog med det, de BJUDER även på ett Bambinopaket som är det ultimata när man reser med ett litet barn. I Bambinopaketet ingår en barnsäng på rummet samt en barnstol som barnet kan sitta i och äta och en resesulky. Så man slipper helt enkelt släpa på en sulky! Detta paketet brukar kosta 350 kr. Dock är det begränsat antal av Bambinopaketen, så det är nog smart att passa på att boka så snart som möjligt om ni ändå vet att ni behöver det.

Passa på!!! 🙂 Jag är redan sugen på att boka en till resa med Oscar innan han fyller 2 år 😉 Måste bara övertala maken att vara ledig 😉

Å det går hur BRA som helst att resa med en liten 11 veckors 😉 Här ligger Oscar på hotell sängen i Turkiet bara 11 veckor gammal !!!!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *