Busmonster

Idag har vi en riktig mysig familjedag tillsammans. Vi tog en lång sovmorgon och myste hela familjen i sängen länge. Kvalitétstid med familjen är extra viktigt för mig när jag är hemma, för imorn bär det av till andra sidan av Atlanten för jobb i några dagar igen. Sen har vart och uträttat lite ärenden och bland annat stor handlat på ICA MAXI. Mitt eget lilla Busmonster älskar faktiskt att hänga på till ICA Maxi och handla och få stå och sitta i vagnen. Idag åkte han runt och sa HEJ till, jag tror varenda människa som han mötte 😉


Den super söta mössan Oscar har på sig har jag precis beställt ifrån Busmonster. De har massor av olika mössor eller motiv på mössor, så det var riktigt svårt att välja. Vid det här laget så vet ni nog att jag gillar mössor, speciellt på Oscar. Han har ju nu hur många som helst, men jag tycker det är skoj att variera mig!


Sen har vi även vart och hämtat ut ett paket med kläder ifrån Blingo.

Jag gillar deras förpackningar, tycker de är så stilrena och snygga och nu ser jag fram emot att få prova Oscars nya kläder  med stripes & stars som jag beställde ifrån bland annat Anine Bing´s nya kollektion och lite andra kläder 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *