Tävling; Lykke Liten

Nu är det tävlingsdax igen kära läsare och denna gång i samarbete med Lykke Liten, som har otroligt fina märkesbarnkläder.

Tävlingen är som vanligt väldigt enkelt. Gå bara in och GILLA Lykke Liten på Facebook och lämna en kommentar på deras FB sida OCH här, vilket plagg ni helst skulle vilja vinna från Lykke Liten.

Vinsten är ett presentkort på 300 kr hos Lykke Liten.

Passa på nu och tag chansen och vinn något fin till erat barn till er nästa semester eller kanske är det skoj med lite nya vårkläder åt barnet?!

Tävlingen pågår fram tills på torsdag den 23 februari kl 23:59.

LYCKA TILL!!! 🙂


Dessa fina kläder kommer såklart ifrån Lykke Liten. Oscar har på sig en fin sweatshirt från MEXX och även ett par riktigt coola och mjuka sköna jeans från MEXX.

Idag har vi vart på Mini SATS och lekt 🙂 Oscar älskar Mini SATS och leklandet som finns där med bollhav, rutchekanor, och massa roliga leksaker 😉

Spana också in

4 kommentarer

 1. Är det sant?! På den sajten fanns det kläder som min son skulle älska!!! Finns det något han gillar är det Star Wars och Ninjago (och transformers och bakugan och alla såna där varianter). Den här skulle passa som hand i handsken
  http://www.lykkeliten.se/store/p/starwars-ninjago-herofactory-20427/starwars-hood-tröja-lego–27649
  Är det någon som vill vinna så är det min son!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Gillar på FB också 🙂
  KRAM!

 2. Lykke Liten har fantastiskt fina kläder som jag vill handla till mina hjärtan! å vilken lycka om sonen skulle få den svarta starwars t-shirten med Darth Vader!
  Har gillat på FB och skrivit där.
  Håller tummarna!!!;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *