Dagens outfit; me&i

Idag har Oscar på sig en super fin och färgglad Circus T-shirt från me&i . Elefanter är ett av hans favoritdjur nu och vi leker mycket med djur nu kollar på tecknade djurprogram på TV, så jag tyckte denna T-shirt var himla passande till Oscar 🙂 Jag funderar även på om vi ska våga oss på att rida elefant i Thailand. Om han inte är för liten? Är det någon som har gjort det med en 1,5 åring i Thailand mån tro?!

me & i har ganska nyligen släppt sin vårkollektion med mycket fina kläder till både killar och tjejer, så spana gärna in deras sida och är du sugen att bli säljare hos dem, så ta chansen, de söker 100 säljare runt om i Sverige. Inom kort kommer även en liten tävling i samarbete med me & i – så håll utkik!!!

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *