Solglasögon Mokki Baby Shades

Visste ni att det finns små söta solglasögon för små barn 0-2 år som heter Mokki Baby Shades?

Solglasögon Mokki Baby Shades 0-2år, orange

Mokki Collection är ett norskt varumärke som gör solglasögon för alla – även för baby och barn. Mokki grundades 1987 och är idag en av Skandinaviens största leverantörer av solglasögon. Mokkis solglasögon för barn skyddar inte bara mot solen, de sitter även kvar under leken och hindrar inte de minsta från att ta en tupplur i vagnen.  Solglasögonen är tillverkade enligt gällande EU-direktiv. Kom ihåg att barns ögon är mer ömtålig för strålning än vuxnas ögon. Solglasögon till små barn bör sitta bra och gärna vara lite kurvade för att skydda bra från sidan. Barn under två år bör ha solglasögon av mjukt material och helst med en stropp runt huvudet. Se till så att glasögonen inte åker ner på näsan, ingen gillar att solblrillor som är irriterande. Dom här glasögonen är super för så barn – från nyfödd till 2 år. Dom har ett mjukt band med kardborrefästning på sidan av barnets huvud för bästa komfort och anpassning när barnets huvud växer. Tack vare det mjuka bandet sitter glasögonen bra även när barnet/bebisen ligger ner. Glasögonen har EU standard, kategori 3, är CE-märkta. Linserna ger 100 % UVA/UBA skydd och 400 UV faktor.

Just nu är det rea på dessa söta solglasögon och de kostar endast 99 kr i Allt För Föräldrars webshop.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *