Playa La Pinta

Vid den lilla söta stranden La Pinta ligger även ett barnvänligt SunFamily hotell som heter just La Pinta.  Ett mysigt hotell som liksom till hör den här lilla stranden kan man säga, man måste bara korsa strandpromenaden för att komma ner till stranden. Hotellet har även en stor pool och en avgränsad pool del för barnen, som dessutom är uppvärmd under vinterhalvåret, då säsongen är som störst på Teneriffa.

Hotell La Pinta - familjehotell med bra barnrabatter.

Bild lånad från VING.


På Playa La Pinta såg det ut och vara ett litet roligt mini äventyrsland i havet för lite större barn. Nu verkade de stängt en tidig söndag morgon när jag passerade det, men det kan nog vara riktigt skoj att leka i 😉

Spana också in

1 kommentar

 1. Å älskade saknade Teneriffa. Jag har jobbat där tre vintrar – Love it!

  Tack för din hälsning och 1000 tack för (skriv)beröm! Jag jobbar som skribent och har pluggat på journalistskolan Poppius två terminer (samt en helgkurs), och faktiskt också jobbat som ungdomsreporter på lokaltidningarna i Gävle (Arbetarbladet och Gefle Dagblad), så att skriva är mitt kall både på jobbet och privat.
  🙂
  Jag skriver JÄTTEgärna en reseberättelse på din blogg. Denna vecka har jag väldigt mycket på schemat (maken är bortrest) och lite in på nästa, men sen hoppas jag kunna skriva ihop något. Har du något särskilt önskemål om inriktning på texten eller får jag välja själv (inriktning och resmål)?

  Om knappt en månad bär det av till New York! Glädjer mig såå mycket, det är min/vår premiärtur dit.
  kram, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *