Strand / Badskor

Strand eller badskor är såklart jättebra att ha med till barnen som de kan ha på sig när det går omkring vid poolen eller på stranden. Ofta brukar det ju kunna vara ganska varmt i sanden eller på plattorna / området runt poolen, så att inte barnen bränner sig på sina små fossingar.

Strand/badskorna som kommer från Zunblock är ett par snygga och bekväma badskor som passar barnet som ska bada på platser där det inte är bra att vara barfota.

Skorna är gjorda av en tjockgummisula som skyddar foten mot vassa föremål. Ovansidan på skorna är tillverkad av neoprene och ett tyg som är vattengenomsläppligt.  Skon har kardborreband och är därför enkel att ta på och av barnets fötter.

Du kan också använda skon inomhus som inneskor om du behöver sådana. Skons snygga design gör att den är rolig för barnet att ha på sig.

Just nu kan ni köpa dessa skor för endast 149 kr!

 

Zunblock Strand/badskor Röd strl 20-21

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *