God morgon från Teneriffa!

Har precis tagit en lång power Walk längs strandpromenaden i Playa de Las Americas! Jag gick ut redan vid 9-tiden Canarisk tid och då var det nästan helt dött … Alla är väl förmodligen på sina hotell och äter frulle?! Sån skillnad mot Las Palmas där det är folk och rörelse nästan vilken tid som helst på dagen. Så det märks att man är i en turistort!


Vädret är sådär… Bara runt 17-18 grader och halv molnigt. Jag hade ett minne av att det alltid var fint väder på Teneriffa sen jag bodde här nere och främst på södra delen av Teneriffa. Men inte idag… Hoppas vädret blir bättre för alla sportlovsfirare som har valt solen före snön 😉


Dock när jag gick tillbaka runt 10 tiden var det lite mer liv och rörelse på strandpromenaden.

Har gjort lite reaserach vad man kan göra med barn här nere så håll utkik kommer inom kort på bloggen 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *