Solhatt eller solkeps?

Solhatt eller solkeps tycker jag är super viktigt när man reser utomlands och vistas i stark sol, framför allt på små barn, så de inte bränner sitt lilla huvud eller i ansiktet.

Zunblock Solkeps Svart

Denna solhatten skyddar barnets huvud från solens strålar då den är tillverkad av ett tyg som ger en solskyddseffekt som motsvarar en solskyddsfaktor på 50+. Det gör att risken för att ditt barn bränner sig är liten, samtidigt som du inte behöver smörja lika mycket. Hatten går ner brett bak i nacken så att även denna samt öron och sidan av ansiktet skyddas, och en skärm i pannan ger skugga åt panna och ansikte.
Zunblock Solhatt Blå
Den här solhatten från Zunblock är en hatt som hjälper att skydda barnet från solens farliga strålar. Hatten är snygg och bekväm och passar bra på barnets huvud.

Hatten är tillverkad av ett tyg som ger en solskyddseffekt som motsvarar en solskyddsfaktor på 50+. Det gör att barnet kan leka i lugn och ro utan att bränna sig. Färgen navy är en härlig blå färg som är enkel att matcha till andra kulörer.

Just nu kan ni köpa solhattar eller solkepsar i olika färger i Allt För Föräldrars webshop för endast 149 kr. Så passa på 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *