Vinnare av barnreseböckerna

Tävlingen om de populära barnreseböckerna har avslutas och jag har lottat fram fem stycken vinnare.

Tyvärr var det ingen som ville vinna Spanien boken ?! Flest av er ville vinna Turkiet boken, så jag lottade fram två stycken vinnare där istället.

Vinnarna blev;

Thailandsboken;

Jessica S

Jag vill vinna Thailandsboken då vi varit där hela familjen flera gånger och vi kommer garanterat att åka dit igen!!!

Kanarieöarna boken;

Isabelle;

Vi mellanlandade på Gran Canaria så sent som igår. Min sambo sa då att nästa semester ska tillbringas där. Dessutom spenderar min mor stor del utav vintern där. vad vore då bättre för lilleman än en bok om just Canarias :)

Greklandsboken;

Annelie;

Jag vill vinna Greklandsboken till mina två döttrar Etna ( 3 år, 4 mån) och Indra (1,5 år) eftersom vi precis bokat en sommarresa till Kreta. Det vore roligt för dem att titta i inför resan!

Turkiet böcker två stycken;

Maria;

Jag skulle vilja vinna Turkietboken eftersom jag har varit i Turkiet de senaste fem åren med mina barn (2 o 8 år), o i sommar bär det av igen! Denna boken skulle vara ett perfekt sätt att kunna berätta lite mer för barnen om detta fantastiska land! :-)

Jenny;

Jag skulle gärna vilja vinna boken om Turkiet till mina barn Julia 6år och Ludvig snart 4år. Vi ska åka till Turkiet, bodrum, i maj och hela familjen längtar så mycket. Julia och Ludvig är så nyfikna på landet som vi ska besöka så den här boken skulle de verkligen uppskatta!

STORT GRATTIS till er 🙂

Maila mig era adresser på lina_g80@hotmail.com så fort som möjligt och skriv bara vilken bok det var i ämnesfältet, så får ni era böcker i början på nästa vecka i brevlådan!

För er som gillar att tävla så kommer det fler tävlingar inom kort på bloggen 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej Lina!
    Jag mailade dig min adress men har inte fått boken jag vann? Hoppas den är på väg, barnen längtar :0)
    Mvh Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *