Vinn biljetter till Blog Jam Session

Jag är som ni vet en stolt LOPPI ambassadör och nu har jag fått nöjet att lotta ut TRE stycken biljetter till LOPPI´s Blog Jam Session på Café Opera lördagen den 10 mars. Är du bloggare eller sugen på att börja att blogga och vill gå på eventet???

Skriv bara en kommentar i kommentarsfältet VARFÖR just du vill gå, så har du chans att vara en av de TRE lyckliga vinnarna.

Tävlingen pågår fram till onsdagen den 15 februari kl 24:00.

Passa även på att tävla inne hos ECOCHICAS så har du ju ännu större chans att vinna en biljett till galan och där har du även nöjet att du får ta med dig en vän 😉

Spana också in

4 kommentarer

  1. Jag vill gå!! För att jag ALDRIG kommer iväg nånstans utan minst ett av barnen och särskilt till Café Opera. Vissserligen på ett event för mammor men det var några år sen jag var innanför dörrarna på Cafét! Vore kul att få lite inspiration till bloggen som just nu bara handlar om träning och barnen och kanske till och med hinna slänga in lite shopping och en middag på egen hand när man väl är i stan:)

  2. Jag vill, jag vill, jag vill 🙂
    Fast jag bloggat i över 5 år så får jag inte till min blogg som jag vill ha den, det skulle vara toppen att få hjälp av proffs! Även de andra aktiviteterna den dagen låter fantastiskt roliga!

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *