Badböcker t resan

En rikigt smart leksak att ha med sig på solsemestren är ju en Badbok.

De passar ju dessutom jätte bra att ha både med sig i handbagagaet både på flygresan, bussresan, tågresan eller bilresan och kan ju sen såklart både användas på stranden och i poolen utan att bli förstörd. Och sen gör det ju heller inget om barnet skulle dricka något eller äta något samtidigt eller vara kladdig om händerna då de är lätta att få rena sen 😉

Skoj även med en färggladare variant av badbok . Spöket Laban & Labolina var en av mina favoritsagor när jag var liten 😉 Här kan man ju även passa på att få lära sig lite om olika färger & former. Är det ett litet barn har man ju all möjlighet att lära sig en massa nytt när både mamma & pappa kanske är lediga, liksom större syskon och kan passa på att lära barnen enkla och nya saker!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *