Infoband till barnen

Ett litet infoband på barnens arm kan vara oumbärligt på resan / semestern. Riktigt bra att sätta på barnets arm och skriva antingen barnets eller förälderns namn och telefonnummer på OM barnet skulle gå bort sig . .  . Så är det lätt för andra att kunna få tag i föräldern snabbt.

Tänk om man är på ett stort vattenland / äventyrspark eller kanske ett tivoli, då är det lätt att bara hänga efter andra barn och så är mamma eller pappa borta. . .

Dessa infoband kan du köpa på Linneashopen.

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Ett måste, även på All Inclusive hotellen men miljarder barn. Hur ska nån veta vems barn det är. Jag brukar skriva in även namn på hotell, nationalitet och föräldrarnas namn -> glöm inte VATTENFAST penna på:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *