Cherekringar för små barn

Visste ni att det fanns ”armpuffar” / ”armringar ”som heter Cherekringar som ger motorisk stimulans för rikigt små barn från ca. 6 månader.

Cherekringar - Gröna

De stora ringarna (grön/gula) är för de som inte använt ringarna förut. De ger mer flytkraft än de mindre (röd/gula) ringarna.
Det som gör Cherekringarna så speciella är att hålet sitter i mitten. Det är barnets huvudposition som bestämmer barnets kroppsposition i vattnet. Lutar barnet huvudet framåt hamnar det i magläget. Lutar barnet huvudet bakåt hamnar det i ryggläget.
Är ni sugna på att köpa dessa Cherekringarna så kan ni göra det på Linneashopen.

Jag har själv aldrig använt de då jag inte hade en aning att det fanns för än för några veckor sedan, men jätte smart att ha med om du reser med ett litet barn 🙂 Vi har ju haft med oss Oscars simring från hans Babysim när vi har vart ute och rest bara och det har funkat super bra, men dessa verkar ju vara jätte bra. Så dessa är nog ett väldigt smart val att ha med på semestern!

Oscar & jag i Thailand när han var 7 månader!

 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Hej!
    Vad roligt att du uppskattar Cherekringarna. De är väldigt populära!
    De gröna är för nybörjare och de röda med mindre flytkraft går man över till så snart som möjligt. Man vill att barnet ska ha så lite flytkraft som möjligt så att det inte blir en falsk trygghet!

    Ludmilla

    Linneashopen.se

  2. Vi har också använt dessa ringar, super! Vi gick på Linneas babysim i Uppsala så då fick vi lära oss ha dessa, Liam gillade dom inte första gångerna men nu har han upptäckt att dom är riktigt bra! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *