Vinn resböcker för barn!

Nu har du chans att vinna dessa fina och smarta resböcker för barn från Tulpan Förlag.

Jag kommer att lotta ut 5 st böcker och tävlingen är enkel, lämna bara i kommentarsfältet nedan vilken av böckerna du skulle vilja vinna och VARFÖR?

Resböckerna finns ju i länderna Thailand, Spanien, Turkiet, Grekland och Kanarieöarna 🙂

Tävlingen pågår fram tills på onsdag den 8 februari kl 24;00.

Verkligen super smart för barnen att ha med sig på resan och de får chansen och lära sig en massa nytt om landet ni eventuellet ska resa till och dessutom på ett roligt sätt. Eller annars bara roligt med en ny och spännande pysselbok.

LYCKA TILL!!! 🙂

Spana också in

11 kommentarer

 1. Jag vill vinna Greklandsboken till mina två döttrar Etna ( 3 år, 4 mån) och Indra (1,5 år) eftersom vi precis bokat en sommarresa till Kreta. Det vore roligt för dem att titta i inför resan!

 2. Jag skulle gärna vilja vinna boken om Turkiet till mina barn Julia 6år och Ludvig snart 4år. Vi ska åka till Turkiet, bodrum, i maj och hela familjen längtar så mycket. Julia och Ludvig är så nyfikna på landet som vi ska besöka så den här boken skulle de verkligen uppskatta!

 3. Jag skulle vilja vinna Turkietboken eftersom jag har varit i Turkiet de senaste fem åren med mina barn (2 o 8 år), o i sommar bär det av igen! Denna boken skulle vara ett perfekt sätt att kunna berätta lite mer för barnen om detta fantastiska land! 🙂

 4. Jag skulle vilja vinna boken Kanarieöarna åt vår dotter som är 1,5. Hon tycker så mycket om att titta i böcker och ska nu få bege sig ut på sin första resa. Det blir en resa till Gran Canaria så därför passar den boken. Thailandsboken ser också jättefin ut och den får vi sikta på den till till hösten då vi menar bege oss dit. Vi har alltid rest mycket men haft en liten paus nu och det känns som det är lite mer att tänka på nu än är man bara åkte iväg själv. Men oj vad vi ser fram emot det och så tackar vi för alla fina tips som du delar med dig! /Anni

 5. Turkietboken för att jag väntar mitt första barn i augusti och har tänkt resa nästa vår, troligen till turkiet då det inte är alltför lång flygresa! 😀

 6. Hej! Jag skulle gärna vilja ha Thailandsboken om jag vann. Då skulle våra barn 3 och 7 år gamla ha den och kolla i och längta tillbaka till underbara Thailand och få upp reslusten och börja tjata på pappa att vi ska boka en till resa som mamma (jag) så GÄRNA vill 🙂 Ser fram emot att läsa din blogg när ni åker dit snart.

 7. Boken om Turkiet vore perfekt för vår Felix på 6 år som ska till Side i Turkiet med mormor och morfar i maj. Det blir den andra resan han gör tillsammans med dem, samma resmål som första gången och hans fjärde resa sammanlagt till Side:) Det vore kul att kunna överraska honom med den här boken innan resan så att han tänker på oss andra som får stanna hemma medans han får njuta av en vecka med sol och bad och kanske även tränar sig på att läsa genom att ha en spännande bok om landet han befinenr sig i också!

  Hoppas jag (Felix) vinner.

 8. Jag skulle vilja vinna boken om Thailand. Det passar perfekt nu när sonens mormor och morfar köpt ett hus i Spanien. Jag antar att det kommer bli många resor dit framöver så detta vore ju en jättebra förberedelse. Både innan vi ska dit men oxå hemma när vi pratar om vart mormor och morfar tagit vägen 🙂

 9. Vi mellanlandade på Gran Canaria så sent som igår. Min sambo sa då att nästa semester ska tillbringas där. Dessutom spenderar min mor stor del utav vintern där. vad vore då bättre för lilleman än en bok om just Canarias 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *