Zunblock tävlingen

Glöm inte bort och var med och tävla om en Sunsuit till ert barn. Tävlingen pågår fram tills på söndag den 5 februari.

Å passa på att spana in vilken sunsuit du vill vinna inne hos Zunblock.

LYCKA TILL!

Oscar sunsuit nedan kommer oxå ifrån Zunblock.

Spana också in

1 kommentar

  1. Då lämnar jag även en kommentar här då jag mer än gärna deltar i tävlingen om en sunsuite från Zunblock. En mycket trevlig reseblogg som nu kommer användas flitigt ett tag framöver antar jag då jag har en hel del att lära om resa med barn. Vi gör vår första resa i slutet av mars, då till Thailand!! Blev ännu mer sugen när jag nu såg dina bilder från Thailand i senaste blogginläggen…. 😉 värme!! 😉

    MVH
    Jenny & Liam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *