Kvalitétstid :)

Här hemma har vi mys morgon de luxe. Jag flyger till Thailand i eftermiddag på jobb så nu har vi kvalitétstid å myser.


Imorse låg vi länge i sängen och myste och kollade på Barnkanalen. Mitt och Oscars favorit program på morgonen är Tinga Tinga! Har ni sett det? Handlar om Afrikas Djur – jätte bra faktiskt! Det brukar börja runt 8,15 så vi brukar kolla på det innan vi går upp och käkar frukost.


Sen har vi käkat en lång frulle tillsammans och nu är det dax för lite lek. Oscar får gå till dagis lagomt till lunch idag. Dels så vi hinner umgås en stund och han får samma rutiner som de andra barnen med maten och sömnen sen.

Nu ses vi inte igen förrän på söndag em! Känns som lååång tid, men vet att det kommer att gå fort!

Detta blir min första lång slinga sen Oscar föddes.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *