Tävla om Sunsuits!

Nästa tävling i samarbete med Zunblock kan jag tänka mig är passande för de flesta av er läsare? Jag vet att flera av er ska resa till Thailand i vinter eller ska iväg på en solresa i vår eller sommar med era barn. Så passa på nu och ta chansen att vinn en soldräkt/sunsuit till ditt barn.

Ska du inte på en solsemester så är det perfekt att ha till sommaren, så barnen skyddas ordentligt när de befinner sig i solen.

Tävligen är som vanligt väldigt enkel;

Ge oss ditt tips på ditt favoritplagg hos Zunblock eller det som du helst skulle föredra att vinna från Zunblock + gilla vår FB-sida. Svaren kan de lämna på Zunblock´s  FB-sida samt skriv en kort kommentar att du är med och tävlar på detta inlägg.

Tävlingen pågår fram till söndagen den 5 feb kl 24:00.

LYCKA TILL!

Soldräkten nedan som Oscar har på sig har jag beställt ifrån Zunblock och det är en med långärm då vi redan har en med kortärm och sen tänkte jag faktiskt att jag behövde beställa en extra så den även täcker hans armar oxå när han förmodligen ska vara i solen mycket ?!

Spana också in

7 kommentarer

 1. Jag hoppas på tur!
  🙂
  Den gröna ”helsolskyddsdräkten” skulle vara så fin – och bra! – för vår Adam, nu 16 månader, till våra tre Medelhavsveckor i sommar.

 2. Nu har jag gillat och kommenterat på Facebook. Vore grymt med en snygg dräkt till Charles när vi åker till Thailand i mars. Han har redan vuxit ut de soldräkter han har. En tvådelad med ormmönster vore ursnyggt! Håller tummarna.

 3. Nu har jag också gillat och skrivit på zunblocks sida.

  Vi ska troligtvis inte till något exotiskt resmål i år, men jag tyckte det var ett sjå att hålla Saga säker från den svenska solen förra året 😉 Funderar på hur det ska gå detta året när det tillkommit bra mycket mer egen vilja och spring i benen? 😉

  Jag håller tummarna för en Sunsuit Hibiscus cerise.

 4. Nu har jag också gillat och kommenterat på FB! Baddräkten som Oscar har på bilden verkar kanon! 🙂 Har inte sett långärmade heldräkter någonstans innan.

  Nu håller Algot och jag tummarna för vinst!

 5. Oj, insåg just att jag gjorde inlägget på fel ställe, så jag skriver även här att vi vill gärna vara med och tävla i Zunblock tävlingen om en sunsuite! Min lilla kommer vara 11 månader när vi åker till Thailand. 😉 Så vi hoppas på att få vinna så klart!!

  /Jenny & Liam

 6. Har varit in på Zunblocks FB-sida och vill vinna en kortärmad sunsuit hibiscus (gärna turkos) till vår dotter Etna som till sommaren är nästan 4 år. Vi har bokat in en resa till Kreta i augusti och då skulle en sådan vara välbehövd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *