Föräldrar & Barn

I senaste numret av Föräldrar & Barn nr 2 som kommer ut i butiken i slutet av veckan kan ni läsa och inspireras av ett 10 sidor långt resespecial om massa bra praktisk information och 10 bästa orterna med små barn.

Här får ni en liten ”sneak peak”  om vad ni kan läsa om och jag finns även med på ett litet hörn 😉 Så skynda dig och köp den och läs och inspireras, finns även massa andra bra artiklar att läsa, mer om det i nästa inlägg 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag tycker som du, det är nog mammorna som försöker leva genom barnen. Patetiskt och tragiskt för barnen. Barn är känsliga och modevärlden är grym och hård, vet inte om en 9 åring verkligen är redo för det. Oavsett vad så tycker jag inte att det va det bästa valet mammorna gjorde för barnen, men vad vet jag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *