Nordic Choice Hotels

Generellt när man är ute och reser tycker jag man träffar så mycket härliga och trevliga människor, vilket verkligen är en bonus med resandet.

Idag när jag flög hem passivt, dvs utan att jobba, då jag landade tidigt imorse i Helsingfors, så skulle jag bara flyga hem till min hemma bas för att ”sluta jobba”, träffade jag TVÅ riktigt trevliga människor 🙂

Ombord på bussen ut till flygplanet var det flera stycken som hade varit på en stor resemässa i Helsingfors, som jag inte hade en aning om att den var…. Hade jag vetat det hade jag mer än gärna stannat i Helsingfors och gått på den såklart. Där delade en trevlig man som jobbade på Nordic Choice Hotels ut Breakfast Vouchers till sina vänner från mässan, så tittar han på mig och bara nämnde kort, du ser ut att vara en trevlig tjej som vill ha en frukost på Nordic Choice Hotels och det tackar man ju såklart inte nej till 😉 Jag blev super glad, mysigt att en trevlig hotellfrulle att se fram emot tillsammans med maken!

 

På flyget satt jag sedan i Ekonomiklass som vi nästan alltid gör när vi reser i tjänsten och då satt en trevlig kvinna snett bakom mig som ville läsa tidningar, så jag gav henne ett gäng av mina skvallerblaskor som jag alltid har i min jobbväska, nyinhandlade inför min jobbslinga, så jag gav henne dem och när hennes buisnessclassmat kom in så ville hon inte ha den och gav den till mig. Ingen blev såklart gladare än jag, för jag hade slarvat m frullen och sovit in i det sista innan det var dax att springa till flygplatsen och flyga hem.

Jag blir så himla GLAD av att träffa sånna här trevliga människor. Tyvärr tycker jag det är rätt sällan man gör det till vardags, men ofta när man är på resande fot! TACK för ni gjorde min dag idag 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *