VIP-kväll :)

För er som har läst bloggen ett tag så vet ni ju att jag har tipsat er om en hel del bra produkter som Barnbutiken har. Nästa vecka har Barnbutiken temavecka, så passa på om ni behöver köpa nya saker inför exempelvis er nästa resa, leksaker, resesulky, resesäng eller vad det nu kan vara. Dessutom har de sin VIP-kväll nästa onsdag den 25 januari i sin butik mitt i stan, där ni kan handla till 20% rabatt hela kvällen.

De har ju även massa bra produkter från Burt´s Bees som jag har rekommenderat för er innan. Perfekt att ha med på resan är bland annat babyolja om era barn har en torr hud, när de kommer i kontakt med vatten mycket. Jag badar alltid Oscar  i den Babyoljan och han får himla mjuk och babylen hud 🙂

20% på allt från Boob


3 för 2 på allt från Burt’s Bees


3 för 2 på allt från NUK


20% på senaste vagnen från iCandy:
Peach Special Edition

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *