Flygplansmuseum i Las Palmas

Idag har jag vart ute på en lång promenad runt om i Las Palmas stad! Vanligtvis brukar jag bara gå längs stranden men idag på fm var det lite halv molnigt så jag passade på att promenera runt och upptäcka nya delar av den härliga staden!


Bland annat har de ett flygplansmuseum som jag har åkt förbi flera gånger men som jag aldrig besökt!


Jag besökte det inte invändigt idag heller, men gick i alla fall förbi och spanade in det! Om Oscar och jag åker hit när han är lite större kommer vi garanterar att besöka det och jag tror han kommer att älska det!


Det var väldigt billigt å gå in oxå 5 euro, ca 45 kr… Super bra pris! Så får jag någon med mig någon annan gång jag är här så går jag nog gärna dit.

Hett tips för er som har flygintresserade barn! Nuförtiden så får man ju inte besöka cockpit i luften längre, som man fick på min tid när jag vart barn och var ute och reste med min familj.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *